| Author |
Message |
| < ~*Susipažinkime*~ ~ Apie: Deacon'ą |
|
Posted:
Wed Dec 24, 2008 9:17 am
|
|
|
Yale: studentė
|
|
Kūčių stalas žvakelėm mirgės
Metų vargas atrodys toks lengvas,
O namai prisipildys
Tikėjimo, gėrio versmės.
Tu ištieski kažkam artimam
Nuo darbų gal pavargusią ranką
Ir širdingai linkėk
Susitaikymo, ramybės, vilties.
SVEIKINU SULAUKUS KŪČIŲ! |
|
|
 |
|
Posted:
Wed Dec 24, 2008 9:24 am
|
|
|
BS: dainininkė
|
|
Kūčių vakarą - ramybės sielai,
Kalėdų rytą - džiaugsmo širdžiai.
Naujųjų Metų naktį - spindinčios laimės,
Visą gyvenimą - dievo palaimos! |
_________________ Mano pasiekimai žaidime:
• Mėnesio merginos rinkimų nugalėtoja (1 kartas)
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Thu Dec 25, 2008 10:17 am
|
|
|
|
|
Išmokim atleisti, išmokim pamilti,
Ant angelo sparno į dangų pakilti.
Uždekim širdyse kiekvieną žvakelę,
Tegul ji apšviečia kiekvieną kertelę.
SU ŠVENTOM KALĖDOOOOOOOM. |
|
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 06, 2009 7:09 pm
|
|
|
PB: Nusikaltėlis
|
|
| Ką gi, manau kad ne vienas jūsų, su kuriais man teko ar tektų bendrauti, jau tikėjosi iš manęs sulaukti šio pranešimo. Taip, aš išmaunu iš čia lauk. Žmonėms į kurių istorijas yra įsimaišęs mano veikėjo vardas, apie savo sprendimą jau pasakiau privačiai, todėl dabar pranešu visiems šią naujieną viešai. Priežastis dėl kurios pasitraukiu yra laiko stoka ir visiškai prarastas įdomumas šiuo dalyku. Kažkada, kai buvo daugiau laiko, ir kai geras lankomumas versdavo rašyti po ~20 pranešimų į dieną, buvo gerai. Dabar užeiti kartą į porą savaičių, manęs netenkina. Nebe pamenu ką rašiau prieš tai, ir ką turėčiau toliau. Todėl visų labai atsiprašau, kad taip staiga pasitraukiu. Bet ačiū už viską, buvo malonu pabendrauti ir rasti daug įdomių pašnekovų. Nebūsit pamiršti. Be to, pasinaudodamas proga, norėčiau paprašyti kad niekas neimtu mano personažo vardo, nes nors ir be manęs, jo istorijos vingiai ir mirtis bus aprašyti viename pranešime (stebėkit žmonių postus, jeigu įdomu). Iki. |
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 06, 2009 7:16 pm
|
|
|
|
|
| Iš tiesų labai gaila kad taip staiga pasitrauki, bet visiškai tave suprantu dėl to. Tikiuosi kad savo sprendimo nepasigailėsi. O neabejoju kad tavęs čia labai pasiges daug kas. Sėkmės Kęstai. ;] |
|
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 06, 2009 7:18 pm
|
|
|
|
|
Nu bliamba, gaila kad iš forumo pasitraukia tooookie legendiniai personažai. Manau kad po tavęs niekada nebe sugebės užsitarnauti tikro blogiuko vardą forume. Ir tikrai neliksi pamirštas. Bent jau tarp tų žmonių rato, su kuriais bendrauju aš... Neretai prisimenam tavo 'pakakojimus' į kitų gyvenimus, manau kad taip bus ir toliau. Jeigu sugalvosi sugrįžti, lauksim išskėstomis rankomis.  |
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 06, 2009 7:22 pm
|
|
|
Mokykla: šokėja
|
|
Kad žadėjai pasitraukti iš čia jau žinau gana seniai, todėl labai skubėjai užbaigti savo istorijas. gaila kad nespėjai jų nei įpusėti. bet, aš kaip ir kitos merginos, visiškai suprantu tave, tikrai užknisa toks tempas. Ir kad jau nusprendei pabėgti į 'krūmus', nieko nepadarysi. Sėkmės tau... Ir patikėk, būtinai parašysim kokia wooooow bus tavo personažo pabaiga. |
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 06, 2009 7:25 pm
|
|
|
|
|
| Daš daš, labai gaila kad visų merginų numylėtinis čia taip staigiai pasišalina. Gaila man tavo Piret, taip prikankinai vargšiukę, ir ant galo palikai ant ledo. Et tu begėdis Kęstai, o Deaconai esi... xDDD Vienu žodžiu, sėkmės tau gyvenime, ir nepamiršk kartais numesti kokią žinutę į telefoną. Funnys esi. Iki. ;] |
• Mėnesio merginos rinkimų nugalėtoja (5 kartus)
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 06, 2009 7:29 pm
|
|
|
RL: verslininkas
|
|
| Pašikai tu ir man ir ne mažai, bet nieko tokio, atleisiu kaip nors. Gerai kad gražiai pranešei apie savo pasitraukimą, o ne šiaip dingai versdamas kažką laukti atsakymo. Nesugalvok grįžti, tada aš pats galvą nutrauksiu. Juokauju. Buvo įdomu turėti reikalų su Kęstu/Frostu. |
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 06, 2009 7:33 pm
|
|
|
VS: Modelis
|
|
| Man visada labai gaila, kai iš čia pasitraukia senbuviai, kurie prabuvo su mumis tiek daug laiko, ir nesugebėjo palaukti šiek tiek kol gausime trečią metuką. Bet gerbiu tavo apsisprendimą. :} |
|
 |
|
Posted:
Sat Nov 07, 2009 10:05 am
|
|
|
RL: verslininkas
|
|
| Būdamas aš labai neiškalbus žmogus, noriu pasakyti tik tai, kad suprantu tavo poelgius ir žodžius. Sekmės. |
|
 |
|
Posted:
Sat Nov 07, 2009 10:49 am
|
|
|
VS: Modelis
|
|
Pabiutikra svanaudė, bet va man iš dalies labai pasisekė, kad tau čia atsibodo, pagaliau atėjo eilė, man žaisti, nes nušoksim labai daug į priekį... Bet linkiu tau sekmės. |
|
 |
|
Posted:
Sun Nov 08, 2009 11:04 am
|
|
|
|
|
| Uh kaip gaila kad man nesigaus pabūti savanaude... Nes po tavo pasitraukimo, visiškai (sakau, visiškai) dingo mano visa istorija. Be priešo ir kitų pasitraukusiu žmonių neįmanoma nieko padaryti. Šiknius tu, galėjai bent biškiuka palaukti... Nu bet nieko nepadarysi. Kad jau sugalvojai trauktis, tai tiek to. Linkiu tau daug gero gyvenime, paturėk daugiau nei turėjai čia. Jeigu supranti apie ką aš... xD |
• Mėnesio merginos rinkimų nugalėtoja (3 kartus)
|
|
|
|
 |
|