ROLINIS WWE ŽAIDIMAS Forum Index
Author Message
<  ~*Hostel*~  ~  Pagrindinis kabinetas
Deacon Frost
PostPosted: Sat Jun 20, 2009 9:27 pm  Reply with quote
PB: Nusikaltėlis

[Pritardamas jai, palenkęs galvą, kelis kartus ją sujudina, sudarydamas pritarimo vaizdą.]
- Būtent, visa tai buvo ankščiau. Dabar nieko panašaus nebe vyksta, tu Ian'as puikiai žinote kad aš labai stengiuosi atsiriboti nuo savo praeities. Nieko niekam blogo nebe darau.
[Nesugebėjęs sulaikyti emocijų, suraukęs antakius gana garsiai suprunkščia.]
- Ir mane tikrai ima siūtas kad toji, nieko verta boba gadina mano draugui gyvenimą. Tu negali netgi įsivaizduoti kaip tas žmogus pasikeitė. O tai jam yra toli gražu ne į naudą.
[Vos tik ji ištaria paskutinius žodžius, nusukęs akis, padaro ilgą nekalbėjimo pauzę.]
- Rinktis? Tikiuosi kad jis pasirinks teisingai. O ne bus priverstas patikėti svetima nuomone.

PostPosted: Sat Jun 20, 2009 9:50 pm  Reply with quote
Ne kovotoja(s)

| Atsukusi vandens buteliuką, užverčia jį sau į burną, tada atsigėrusi vandens prakalba |
- Na, mes su tavo draugu esame būtent tie žmonės kurie tave tiesiog pažįsta kitokiu kampu, myli ir vertina, jai tu elgeisi taip su ta mergina, galop palietei jos šeimą, abejotina ar ji supras kokį nors tavio pakitimą...
| Dvejais pirštais parodo sau į smilkinį ir trukteli pečiais, bei šyptelėjusi toliau kalba |
- Bent, aš bandau įsivaizduoti viską jos psichika...
| Padėjusi vandens buteliuką, kažkur visai netoli, giliai iškvepia ir pasiekia jo lūpas, savosiomis ir vėl atsiremia į jo petį, bei tesdama temą, pagestikuliuoja ranka |
- Na, bet tai jau jų problemos, ar ne taip? Vienaip ar kitaip, visos problemos yra sprendžiamos, o šios, būtent ši diena.
| Pakėlusi akis į jį, giliai iškvepia bei pasiekia savo kažkur likusį sumuštinį, toliau kramsnoja |
- Kur mudu išvažiuosime? Sakei vakar, kad mes išvažiuosime iš čia.

PostPosted: Sat Jun 20, 2009 9:59 pm  Reply with quote

[Visiškai pritardamas jos žodžiams, sumerkia akis, ir tuo pat metu sudoroja sumuštinį.]
- Vis viena, tavo žodžiai mano nuomonės apie ją nepakeis. Ją kaltinu tikrai dėl daug ko. Per tą moteriškę, praktiškai prarandu geriausią draugą, už kurį visada buvau pasiruošęs pakloti gyvybę.
[Neatmerkdamas akių, kurį laiką tiesiog šitaip guli, ir tik po kurio laiko prataria.]
- Tiek jau to, tikiuosi kad jis nepadarys didžiausios klaidos.
[Atmerkęs akis, pažvelgia į jos pusę, kuomet nuoširdžiai nusišypsojęs, prasitaria.]
- Hm, taip. Pamenu kad kažką tokio sakiau, bet nepamiršk, tuomet galvojau kad pakratysiu kojas.
[Sudarydamas trumpą, nekalbėjimo pauzę, galiausiai papurto galvą, ir vėlgi prakalba.]
- Bet mes išvyksime, saugumo sumetimais ir šiaip, dėl to kad laikas pagaliau pailsėti.
[Pasukęs akis į jos veidą, pridurdamas, perklausia.]
- O vieta, man nėra jokio skirtumo. galime tiesiog nuvažiuoti į oro uostą ir paimti artimiausio skrydžio bilietus. taip nuskrisime ten, kur mus pastūmės tas nelemtas likimas. M?

PostPosted: Sat Jun 20, 2009 10:20 pm  Reply with quote
Ne kovotoja(s)

| Atsakinėdama jam dar į pačius pirmus žodžius, neigiamai papurto galvą ir lėtai iškvepia |
- O ne... Aš tikrai ir nesiruošiu pakeisti tavo nuomonės, tik šiaip dėl įdomumo pasakiau savąją.
| Tuomet kramtydama toliau savo sumuštinį, iš susidomėjimo jį apžiūrinėja kol prisimerkia |
- Man tai atrodo net labai įdomi mintis, tiesiog ten, kur likimas lems, niekada taip nedariau.
| pakėlusi vėlgi savo galvą, stebi jo veidą ir ranka, pliaukšteli jam per šlaunį prieštaraudama |
- Nėra viskas jau taip nelemta. Aš tarkim tikiu, kad likimas toks ir turi būti, veliau vistiek ateina ta akimirka kai pagaliau gauni savo laimės trupinius...
| Galop atsisėda ir susikelia kojas taip pat ant gulto, bei skesteli rankomis, nusišypsodama |
- Kur, jau kaip ir nusprendėm. O kiek, maždaug laiko mums teks čia prabūti?

PostPosted: Sat Jun 20, 2009 10:39 pm  Reply with quote

[Tuo pat metu jos klausydamas, prisitraukęs prie savęs, stipriai apkabindamas, kalba.]
- Aš taip ir nesakiau, tik pakomentavau tai, ką tu man pasakei. Apie tą situaciją.
[Daugiau nebesistengdamas tęsti pirmosios temos, gana greitai pereina prie sekančios.]
- Blogai kad niekada taip nedarei. Rizikuoti, nežinoti į kurią vietą žadi vykti yra labai geras nuotykis. tarkim, jeigu pasiimi vien vasarinius drabužius, o skrydis į kokią Aliaską. Smagu, iš dalies.
[Stengdamasis pašmaikštauti, paleidžia ją, kai ji sugalvoja atsisėsti. Bet sulaukęs dar vieno rimto klausimo, sumerkęs akis, neigiamai papurto galvą, taip išreikšdamas savo atsakymą.]
- Nežinau, reikia palaukti kada nuo manęs atsikabins tas faras. Ir kada pagaliau mums Ian'as nupaišys netikrus dokumentus. Palauksim veikiausiai porą dienų, daugiausiai tris.

PostPosted: Sat Jun 20, 2009 10:56 pm  Reply with quote
Ne kovotoja(s)

| Nusišypsojusi, palinkčioja galva į abi puses tada negarsiai sukikena, bet kalba |
- O taip, tai tikrai labai smagu, nuskrendi ir taip visiškai rizikingai sušali, bet aš tikrai nesibaiminu.
| Skesteli rankomis ir pirštu parodo į jį, tada į save ir toliau kalba apie tą pačią temą |
- Bet ten būsi tu, kaip ir dabar šildysi mane, o aš tave... Visai kaip dabar. Būsim kartu.
| Kadangi jis guli vėl atsigula tik šį kart pusiau ant jo, jį apsikabindama ir prisimerkia |
- Gerai, trys dienos, dvi. man tik buvo įdomu kiek, vistiek man svarbiausia, kad tu laisvas. Nes buvau tikrai išsigandusi, kad tas faras, tavęs iš ten, tikrai nebe išleis... Dabar beliks sulaukti tavo draugo ir galėsime leisti sau pailsėti, kartu.

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 10:41 am  Reply with quote

[Giliai įtraukęs oro sau į plaučius, stipriai ją apkabina, bei nenuleisdamas žvilgsnio, kalba.]
- Man dar nei karto nebuvo taip, jog nušalčiau kur nors. Žinai kodėl? Yra įvairiausios parduotuvės, nuskrendi, nusiperki visko ko tau reikia ir gyveni kažkurį laiką. Paskui skrendi kitur, darai tą patį. Kai įpranti, tai atrodo labai geras gyvenimo būdas, daug vietų. Supranti?
[Ranka perbraukęs jai per galvą, sumerkia akis, bei pagaliau leidžia sau atsipalaiduoti.]
- Pats noriu kuo greičiau iš čia išsikrapštyti. Nepatinka man, kad per mane turi šalti čia.
[Šiek tiek pakėlęs galvą, pažvelgia į jos veidą, ir dėl to, vos pastebimai šypteli.]
- Teisingai, vos tik jis parūpins mums dokumentus, galėsim normaliai pagyventi. Kurį laiką.

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 3:13 pm  Reply with quote
Yale: studentas

[Telefono skambutis]
- Viskas, nebe galiu aš taip, tu pats žinai, kad tu pridarei per daug mano šeimai, aš tau padėjau, tu man. Daugiau, viskas. Nebesusisiekinėk su manimi.
Tada atjungia telefoną.

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 4:48 pm  Reply with quote
Ne kovotoja(s)

| Atsirėmusi į jį, apkabinusi per liemenį, galvą prispaudžia jam prie krutinės, nusišypso |
- Tiesą sakant, niekada negalvojau apie tokį gyvenimo būdą, visą savo gyvenimą, žinau kur vyksiu, todėl susikraunu savo lagaminus, taip kaip reikia. Bet tai daug įdomiau.
| Truputi pakėlusi akis, kad matytu jo veidą, perbraukia ranka jam per skruostikaulį |
- Tiesiog vykti ten, kur skrenda lėktuvas... Labai noriu, ir ne todėl...
| Labiau prie jo prisiglaudusi, prisimerkia ir stebi kažkokį tašką, o tada pabaigia |
- Ne todėl, kad man šalta, nes taip nėra. Man labai net šilta... Su tavimi. Tiesiog noriu.
| Kai išgirsta jo telefoną, atlimpa nuo jo, ir leidžia pakalbėti, telefonu |

PostPosted: Sat Jun 27, 2009 11:38 am  Reply with quote

[Įsiklausydamas į kiekvieną merginos ištartą žodį, išleistą garsą, primerkia akis. kai jau gavo galimybę pateikti jai savo sukilusias mintis, sulaukia telefono skambučio. Dėl to, sumerkia akis, kadangi jau nebe žinojo ką atsakyti, padėjęs ragelį, pasuka savo galvą į merginą.]
- Žinai, manau kad neverta mums nieko daugiau laukti. Susisieksiu su kitu žmogumi.
[Atitraukęs ją nuo savęs, nutaiso labai patikimą, nieko neišduodančią veido išraišką.]
- Važiuojame dabar pat. Nemanau kad reikia dar ko nors laukti. Tik dar užsuksime į butą.

PostPosted: Sat Jun 27, 2009 12:14 pm  Reply with quote
Ne kovotoja(s)

| Labai patikliai, atsistojusi palinkčioja galvą, bei pabučiuoja jam į galvą, tuomet atsikvepia |
- Kaip gerai, mums net nereikės nieko laukti. Galėsime iš karto važiuoti ten kur norim.
| Pasitaisiusi savo maikutę, perbraukia rankomis sau per veidą, tada atsisuka į jį |
- Važiuokime, noriu būti greičiau rami, tik su tavimi.

PostPosted: Sat Jun 27, 2009 12:36 pm  Reply with quote

[Pastebėjęs tai kad mergina juo patikėjo, patikinamai šypteli, bei apkabinęs ją per liemenį, netrukus išsiveda iš šios vietos į kiemą. O jau iš kiemo, nuvažiuoja link jų abiejų būsto.]

All times are GMT

View next topic
View previous topic
Page 7 of 7

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ROLINIS WWE ŽAIDIMAS Forum Index  ~  ~*Hostel*~

Post new topic   Reply to topic

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum