| Author |
Message |
| < ~*Skelbimai*~ ~ Ieškau istorijos |
|
Posted:
Tue Feb 10, 2009 6:59 pm
|
|
|
ECW: Diva
|
|
| Tikriausiai ne vieną kartą bent vienam iš jūsų buvo sunku sugalvoti kokią nors istoriją, kuri 'sugrąžintu' įdomumą lankytis forume. Taigi, skelbkitės čia drąsiai, ir gal būt kas nors atsilieps, ir kartu sukursit įdomią istoriją sau ir žmonėms, kurie tai skaitys. ;] |
|
 |
|
Posted:
Thu Feb 12, 2009 11:08 am
|
|
|
Yale: studentė
|
|
as noriu kazkur padilavauti ir suzaisti  |
|
 |
|
Posted:
Wed Feb 18, 2009 5:59 pm
|
|
|
|
|
| Kažkaip užkliuvo už akių šita tema. Man ji kažkiek naudinga(nors ir nėra per daug aktyvi). Jei kam prireiks kokio veikėjo tai PM pasiųskit ;> |
|
 |
|
Posted:
Mon May 18, 2009 8:36 pm
|
|
|
Ne kovotoja(s)
|
|
| Prisidesiu ir as. Ilgai nebuvau, nezinau nuo ko pradeti, tad jei tik reikia kur nors padeti ar pan. - as pasiruosus. |
|
 |
|
Posted:
Mon May 18, 2009 9:23 pm
|
|
|
Mokykla: šokėjas
|
|
| Netyčia čia užklydau (susidomėjęs prie temos buvusia žvaigždute), tai sugalvojau pasiskelbti, kad jeigu kam nors reikia mano personažo pagalbos, iš kart sutiksiu su siūloma istorija. |
|
 |
|
Posted:
Sat Nov 14, 2009 5:03 pm
|
|
|
|
|
| Sveiki žmonės, žiūriu čia daug kas iš jūsų dar darot kažkokias istorijas... O kadangi manoji labai 'smagiai' pradingo, paprašiau kad man pakeistu vardą, kad pradėčiau viską nuo nulio. Tai va, jeigu jūsų istorijai reikės kokio nors epizodinio (trumpo pasirodymo ar dar ko nors) merginos vaidmens, rašykit man. TIK: labai prašau, jeigu istorijos gale turėsiu tapti kažkieno mergina arba padvėsti, verčiau nerašykit... Žodžiu, išimčių darysiu, nes žiauriai nėra ką veikti. Tad plyyyyyyz. ;} |
|
 |
|
Posted:
Fri Nov 20, 2009 11:50 pm
|
|
|
|
|
| Me tooooo!!! Prisidėčiau prie bet kokios istorijos, neturinčios aiškios pabaigos. :} |
_________________ Mano pasiekimai žaidime:
• Mėnesio merginos rinkimų nugalėtoja (3 kartus)
|
|
|
|
 |
|